HPE247-myyntioikeus

Joita se voi koskettaa.

BigBuy toteaa ja vahvistaa, että TMI Margo Juss (NIF FI31139427) omistaa aktiivisen BigBuy-tilauksen, joka sallii minkä tahansa tuotteen ostamisen luettelostamme Jälleenmyyjän hinnalla ja tuotteiden jälleenmyynnin dropshippingin kautta sekä käyttämällä meidän toimittamia kuvia kaupallisiin tarkoituksiin.

Tämä suhde perustuu BigBuyn yleisiin ehtoihin, jotka ovat saatavilla ja saatavana osoitteessa www.bigbuy.eu, ja ohjaavat niitä, ja ne pysyvät voimassa niin kauan kuin tilattu tukkupaketti on aktiivinen. Liitteenä lasku tukkumyynnin viimeisestä uusimisesta (SRVBB / 20/012175).

Kaikki tuotteet ovat EU-määräysten mukaisia. Vahvistamme myös, että kaikki ensimmäisen tuotemerkin tuotteet ovat alkuperäisiä ja sisältävät kaikki tuotemerkin tarjoamat sertifikaatit ja takuut alkuperäisessä pakkauksessaan. Kaikki lisensoidut tuotteet on valmistettu vastaavalla lisenssillä, jonka toimittajat ovat sertifioineet. Valkomerkkituotteet on valmistettu OEM-lisenssillä, ne on tuotu asianmukaisesti ja niitä voidaan markkinoida rajoituksitta EU: ssa.