Lopulliset tuotteet keittiön ystäville

Jos olet ”ruoanlaitto rakastaja” ja haluat kokeilla kaikenlaisia reseptejä, tämä valikoima tuotteita hurmaa sinut. Olemme valinneet 6 suosikkituotettamme, löydä ne!

1. Mini vihannesten spiralicer

mini-vegetable-spiralicer-vegetable-slicer

BigBuyn Mini Vegetable Spiralicer on erittäin käytännöllinen ja helppo käyttää erittäin luovien koristeiden valmistamiseen. Tämä käsikäyttöinen vihannesleikkuri on välttämätön innovatiivisimmille ja hauskimmille keittiöille.

2. Wagon Trend joustava leikkuulauta

wagon-trend-flexible-chopping-board

Joustava Wagon Trend -leikkuulauta on ihanteellinen minkä tahansa ruoan leikkaamiseen mukavasti. Joustavien uriensa ansiosta se voidaan osittain taittaa painamalla kahvaa ja kallistaa (ramppimaista), jotta hienonnettu ruoka on helpompaa siirtää kattiloihin, pannuihin, astioihin jne.

3. Bravissima-keittiön lyijykynänteroitin vihannesten kuorinta ja leikkuri

bravissima-kitchen-pencil-sharpener-vegetable-peeler-and-cutter

Se on erittäin käytännöllinen pitkänomaisten vihannesten kuorimiselle nopeammin ja mukavammin: porkkanat, kesäkurpitsa, kurkut jne. Se on myös erittäin hyödyllinen valmistettaessa koristeita ruokien koristamiseksi, koska se mahdollistaa vihannesten leikkaamisen uudella tavalla.

4. Easy Cheese Maker kotitekoisen juustonvalumuottieasy-cheese-maker-homemade-cheese-making-mould

Yksinkertainen menetelmä tuoreen ja terveellisen juuston valmistamiseen kotona. Sinun tarvitsee vain valmistaa seos valitsemallasi maidolla, laittaa se mikroaaltouuniin, antaa sen levätä huoneenlämmössä, painaa sitä ja säilyttää jääkaapissa. Lopuksi poistat sen muotista ja nautit herkullisesta ja luonnollisesta juustosta.

5. Health Cook · Mat-uunimatto

Erittäin käytännöllinen ruoanlaittoon uunissa ja mikroaaltouunissa välttäen sotkuisia uunilattiaa tai -alustoja. Lisäksi sen pyramidikudoksen muotoilu auttaa lämmön virtausta ja mahdollistaa rasvan ja öljyn erottamisen ruoasta.

6. Wastebag HoldR -säiliön laukun pidike

Vallankumouksellinen ja käytännöllinen keksintö säilytyslaukkujen säilyttämiseksi, jonka avulla ne voidaan ripustaa laatikoihin ja kaappeihin helposti ja kätevästi. Sinun tarvitsee vain asentaa Wastebag HoldR laatikon tai kaapin reunaan